Składniki:
wędzony łosoś | 12 plastrów |
ser mascarpone | 20 dag |
kwaśna śmietana | 4 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
koperek | 1/2 pęczka |
ząbek czosnku | 1 szt. |
Szczypiorek długi cienki | |
sól |
wędzony łosoś | 12 plastrów |
ser mascarpone | 20 dag |
kwaśna śmietana | 4 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
koperek | 1/2 pęczka |
ząbek czosnku | 1 szt. |
Szczypiorek długi cienki | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: