Składniki:
wątroba | 500 g |
słonina | 50 g |
pomidory | 2 szt |
cebula | 3 szt |
oliwki czarne | 100 g |
marchew | 1 szt |
wino białe | 2 szklanki |
oliwa | 2 łyżki |
skórka z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
natka pietruszki | 2 łyżki |
wątroba | 500 g |
słonina | 50 g |
pomidory | 2 szt |
cebula | 3 szt |
oliwki czarne | 100 g |
marchew | 1 szt |
wino białe | 2 szklanki |
oliwa | 2 łyżki |
skórka z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: