Sposób przygotowania

Najpierw migdały podsmażamy chwilkę na patelni na średnim ogniu często mieszając , w miseczce rukole lub inną sałatę połączyć z plastrami pomarańczy i płatkami migdałów . Składniki sosu połączyć najlepiej w słoiku , dobrze wstrząsnąć aż brązowy cukier sie rozpuści i polać sałatkę .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    swietna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dorrota

    coś nowego:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !