Sposób przygotowania

Bakłażany przekroić, wydrążyć miąższ, posolić. Cebulę posiekać i podsmażyć wraz z mięsem i pokrojonym miąższem. Dodać koncentrat pomidorowy i doprawić do smaku pieprzem. Napełnić bakłażany farszem. Przykryć folią i zapiekać ok. 30 min. w temp. 180 stopni. 5 minut przed końcem zapiekania zdjąć folię i posypać startym serem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    super :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    Bakłażan nie dość, że jest pyszny , zdrowy to łatwy w przyrządzeniu na wiele sposobów, super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    eklerek

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniamniuśne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    a mojemu mężowi średnio smakowało, choć ja bym mogła jeść częściej :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam bakłażany

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !