Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać i ugotować w wodzie bez soli prawie do miękkości. Przeciąć na pół i ostrożnie wydrążyć środki. Pieczarki i cebulę pokroić w kostkę i usmażyć z dodatkiem soli i pieprzu. Każdego ziemniaka oprószyć przyprawą do mięs, ułożyć w nim po 2-3 plasterki czosnku, pieczarki i ser. Ułożyć na tacce do grillowania lub zawinąć w folię aluminiową i grillować.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    znakomicie wyglądają:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    chętnie bym zjadła
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetyczne ziemniaczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    apetyczne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    dokladnie zgadzam sie z powyzszymi opiniami apetycznie wygladaja:)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ja też pierwsze co pomyślałam to \"apetyczne\" :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    apetycznie wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha mniammm:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wyglądają bardzo smacznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Jak rozpocznę sezon grillowy to takie ziemniaczki na pewno wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !