Sposób przygotowania

Mięso płuczemy wkładamy do wody i zagotowujemy.Zbieramy burzyny,dodajemy rosołek,pokrojoną marchewkę i doprawiamy do smaku.Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę.Ogórki trzemy na grubej jarzynowej tartce.Starte ogórki dodajemy do zupy.Gotujemy.Na koniec dodajemy ziemniaki.Gotujemy do miękkości.Zupę można posypać koperkiem,można też jak ktoś woli zaprawić mąką i śmietaną.Polecam.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    jedna z moich ulubionych zup !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszna,też taką gotuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !