Sposób przygotowania

Rabarbar oczyścić, pokroić i ugotować.
Ugotowany odcedzić.
Wodę z rabarbaru posłodzić i dodać do niej rozpuszczoną żelatynę.
Chwilę pogotować.
Sam rabarbar przełożyć do małych salaterek i zalać wywarem z żelatyną.
Galaretkę pozostawić do zastygnięcia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne słodkości...
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszny deserek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    nie robiłam, ale wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    muszę taką zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    coś wspaniałego
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    coś wspaniałego
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    coś wspaniałego
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !