Zaczynamy od dokładnego umycia owoców morza. W średniej misce mieszamy sos ostrygowy, sherry półwytrawne, cukier oraz olej sezamowy. Do marynaty dodajemy owoce morza, mieszamy, po czym odstawiamy pod przykryciem, do lodówki na 2 godziny.Po 2 godzinach odcedzamy owoce morza z marynaty.W woku rozgrzewamy olej, wkładamy owoce morza, smażymy do czasu, aż się przyrumienią i zmiękną, cały czas mieszamy.W tym samym woku rozgrzewamy pozostałą część oleju, po czym smażymy czosnek oraz imbir do czasu, aż wydzielą aromat. Następnie dodajemy brokuły, cebulę dymkę i odstawioną marynatę, smażymy cały czas mieszając do czasu, aż brokuły zmiękną. Ponownie wkładamy owoce morza do woka, składniki mieszamy, chwilę podgrzewając. Po 2 minutach smażenia, dodajemy kiełki fasoli, podgrzewamy jeszcze chwilę. Owoce podajemy udekorowane smażonym czosnkiem z ryżem.Smacznego!