Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem, 2 jajkami, mąką i proszkiem do pieczenia na puszysta masę. Następnie dzielimy masę na 3 części. Jedną część mieszamy z kakao i łyżką mąki, drugą łączymy ze zmiksowanymi pomarańczami i łyżka mąki /wcześniej obranymi i pozbawionymi pestek i błonki. Trzecią część zostawiamy bez dodatków. Podłużną formę smarujemy tłuszczem i obsypujemy tartą bułką. Pasmami kładziemy masę.

Pieczemy około 50 minut w temperaturze 190 stopni.
Po wyjęciu z formy posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wygląda
  • -1
    original
    Opublikowano

    Koper

    http://www.konkurs.majonez.pl/baza_przepisow/art900.html
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    tak na tej stronie jest mój przepis, dodany przez moja mamuske dostala na to zgode :) smerfusia to moja Mamuska
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    szkoda że nie ma foty super przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lewin07

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    jak pychotka to spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !