Sposób przygotowania

Grzyby włozyć do rosołu,Dodać przyprawy i chwilę gotować.Po ugotowaniu dodać rozpuszczoną żelatynę i posiekaną natkę pietruszki - wymieszać.
Przygotować butelkę tzw \"peta\" przelać galaretę i wstawić do lodówki żeby zastygła.
Przed wyjęciem musimy butelkę rozciąć a galaretę pociąć w plastry.Podawać z cytryną i chrznem.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ciekawe , czym mnie jeszcze zaskoczysz....?
  • 5
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Faktycznie,bardzo ciekawy pomysł.Takiej galaretki jeszcze nie jadłam.Bożenko,daj upust fantazji,bardzo smacznie Ci to wychodzi-SUPER.:):)
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Robię dużo grzybów i różnych,ale w takiej postaci jeszcze nie robiłem-warto spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy przepis. Muszę kiedyś taką zrobić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    interesujące
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dla mnie zupełna nowość, a sposób z butelką ciekawy i zaskakujący. Warto wypróbować.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    i nawet z grzybów robisz galaertki. Jak mi się uda pojechać na grzybki w tym sezonie to z chęcią wypróbuję przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny,ciekawy przepis
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !