Przepis i sposób przygotowania na: Galareta z grzybów.
Przygotować butelkę tzw \"peta\" przelać galaretę i wstawić do lodówki żeby zastygła.
Przed wyjęciem musimy butelkę rozciąć a galaretę pociąć w plastry.Podawać z cytryną i chrznem.
Smacznego!
rosół warzywny | 300 ml |
czosnek | 2 zabki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1,5 łyżki |
ziele angielskie | - wg.uznania |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
sól | - do smaku |
pieprz | - do smaku |
natka pietruszki | 1 pęczek. |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
grzyby | 1/2 mrożone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: