Sposób przygotowania

Śliwki umyć, przekroić i wyjąć pestki. Śliwki zagotować w szklance wody, dodać cukier i alkohol. Polecam arak. Mieszając zagęścić na małym ogniu. Pół opakowania budyniu w niewielkiej ilości wody i zagęścić w nim rozgotowane śliwki. Twaróg wymieszać ze cukrem, cukrem waniliowym i śmietaną. Masę śliwkowo - budyniową i twaróg ułożyć warstwami w wysokich pucharkach. Schłodzić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !