Sposób przygotowania

Rybę przekroić na pół. Do środka włożyć obrane warzywa i posypać przyprawą do ryb. Złożyć dwie połówki i zostawić tak na dwie godziny.

Komentarze

  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pychota, ale pstrąg z grilla jest jeszcze lepszy ;-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    do tej pory tylko dorsza grillowalam, ale karpia też spróbuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    tak pstrąg z grilla to niebo w gębie jednak koniecznie muszę spróbować tego karpia aby mieć porównanie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    coś dobrego.....palce lizać,,,,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    coś dobrego.....palce lizać,,,,,
  • 7
    original
    Opublikowano

    rosik93

    No no:))Pychota
  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mam ochotę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !