Sposób przygotowania

Schab pokroić na 6 plastrów, każdy dokładnie rozbić tłuczkiem, doprawić solą, pieprzem kolorowym i papryką. Każdy płat mięsa posmarować z obu stron musztardą stołową, pozostawić na godzinę w lodówce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    żenada...mięso na kotlety to oddzielny przepis ?! przecież wstawiłaś też przepis na kotlety - różni się tylko procesem smażenia!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    czepiasz się, a widziałaś u innych przepis na herbatę albo kawę to dopiero wstyd
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    dla mnie przepis jak przepis, jestes jakaś przewrażliwiona
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    to jej galeria, więc jej sprawa co za przepisy tu ma

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !