Składniki:
jajko | 6 szt. |
szynka | 3 plastry |
KIEŁBASA ŻYWIECKA | 3 plastry |
cebula | 1 szt. |
skrobia kukurydziana | 1 łyżka |
mleko | 200 ml |
szczypiorek | 1 łyżka |
masło klarowane | 1 łyżka |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
jajko | 6 szt. |
szynka | 3 plastry |
KIEŁBASA ŻYWIECKA | 3 plastry |
cebula | 1 szt. |
skrobia kukurydziana | 1 łyżka |
mleko | 200 ml |
szczypiorek | 1 łyżka |
masło klarowane | 1 łyżka |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: