Sposób przygotowania

Makaron ugotować aldente. Pieczarki umyć, pokroić w plasterki i podsmażyć na oleju, dodać cebulę pokrojoną w kostkę, kucharek i dusić do miękkości, następnie wrzucić umyty szpinak, przeciśnięty przez praskę czosnek i poddusić parę minut. Następnie wlać śmietankę, zagotować doprawić solą i pieprzem, dodać makaron, wymieszać i podawać.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    muszę zrobić bo aż ślinka leci.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    muszę zrobić bo aż ślinka leci.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    muszę zrobić bo aż ślinka leci.
  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Makaron, szpinak i pieczarki... pycha.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    darus

    pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Super.
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ciekawe :) czas zasmakować
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !