Składniki:
mąka | 500 g |
margaryna | 1 |
cukier | 1 szklanka |
cukier wanilinowy | 2 |
proszek do pieczenia | 1 lyzeczka |
śmietana 18 proc | 1 |
migdały | 1 garsc |
płatki migdałowe | 150 g |
dżem porzeczkowy | 1/2 |
polewa czekoladowa | 1 |
mąka | 500 g |
margaryna | 1 |
cukier | 1 szklanka |
cukier wanilinowy | 2 |
proszek do pieczenia | 1 lyzeczka |
śmietana 18 proc | 1 |
migdały | 1 garsc |
płatki migdałowe | 150 g |
dżem porzeczkowy | 1/2 |
polewa czekoladowa | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: