Sposób przygotowania

Makrelę dokładnie obieramy z ości. Dodajemy chrzan i całość wyrabiamy na jednolita masę. Jeszcze tylko posypujemy świeżo zmielonym chili do smaku i gotowe. Idealna do smarowania pieczywa.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    koniecznie muszę taką przyrządzić:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Ciekawe! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    a nie jest za ostra?
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    te pierwsze zdjęcie to przed wymieszaniem chili, dlatego wygląda tak groźnie czerwono.Ale w sumie makrela łagodzi smak. Jedynie może jak ktoś nie lubi może dodać mniej chrzanu. Ja chrzan uwielbiam dlatego tak \"przychrzaniłem\" :o)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Interesujący przepis a że bardzo lubię ostre dania z pewnością wypróbuje.
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Super przepis :-) Przyznam się szczerze, że takiego połączenia jeszcze nie próbowałam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !