Sposób przygotowania

Pokrojone w słupki migdały wymieszaj z kandyzowanymi owocami. Cukier rozpuść w garnku. Jak tylko zacznie nabierać złotego koloru, dodaj miód i połącz. Do masy dodaj następnie migdały z owocami i delikatnie wymieszaj. Przygotuj blaszkę; Posmaruj ją cienką warstwą oleju. Wylej na nią przygotowaną masę. Przykryj blaszkę folią spożywczą i odstaw do wystygnięcia. Gdy masa będzie zwarta, pokrój ją na mniejsze kawałki. Przechowuj w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Przegryzka aż ślinka cieknie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !