Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy w kromeczki. Czosnek przepuszczamy przez praskę i dodajemy do masła - doprawiamy do smaku pieprzem i ucieramy. Gotowym masłem smarujemy dość grubo kromeczki. Następnie układamy szynkę i smarujemy ją musztardą. Wkładamy do pieca na 180\'C na ok 15-20 min. i pieczemy. Pod koniec pieczenia dajemy ser żółty i pieczemy aż się rozpuści. Podajemy z ketchupem. Smacznego !!

( Kanapeczki nadają się również na grilla ! )

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gosia_60

    Kolorowo.
  • 1
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    proste danie ale jak apetycznie wyglada :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Jakie apetyczne te Twoje kanapeczki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    jak kolorowo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    wczoraj takie jadłam ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam takie grzanki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    takie są najlepsze!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszne kanapeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    bardzo ładnie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Taką kolację mogę jeść codziennie
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Idealne na jesienną kolację:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !