Sposób przygotowania

Wodę połączyć z mlekiem w proszku. Dokładnie wymieszać, przecedzić przez bardzo drobne sitko.
Dodać cukier, gotować na małym wolnym ogniu ok. 2 godzin, ciągle mieszając, szczególnie pod koniec gotowania, gdy masa będzie już gęsta.
Gdy masa zacznie ciemnieć, zestawić z gazu, mieszać jeszcze ok. 5 minut.
Odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Andruty smarować kremem, układając jeden na drugi. Zawinąć w papier i odstawić do lodówki.

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny andrucik:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !