Sposób przygotowania

Do zmielonego sera dodać żółtka,masło i śmietanę,wszystko wymieszać na gładką masę.Masę przełożyć do garnka i na małym ogniu,stale mieszając podgrzewać ok.15 minut,aż masa zgęstnieje.Stale mieszając dodać cukier puder i cukier waniliowy.Na koniec dodać orzechy , rodzynki i wymieszać.Masę przełożyć na sito,wyłożone płócienną serwetką,poczekać aż wystygnie i odcisnąć nadmiar serwatki.Gotową zawinąć w serwetkę i wstawić do lodówki aż całkowicie wystygnie.

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Paschy nigdy nie robiłam a napewno smaczna...
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    jadłam ale nie robiłam ale spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pascha jest świetna,raz do roku warto zrobic:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię ale sama nigdy nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !