Sposób przygotowania

Do 20-tu szklanek pokroić po jednym krążku marchewki, po połówce ugotowanego jajka i wsypać po groszku groszku z puszki. W pięciolitrowym garnku gotować rosół, a 3 torebki żelatyny rozpuścić w niecałym litrze wody. Po ugotowaniu się rosołu wlac do niego rozpuszczoną żelatynę a po ugotowaniu odstawić. Ugotowane mięso z kurczaka pokroic do szklanek i zalać gorącym rosołem z żelatyną, zostawić do skrzepnięcia w chłodnej piwnicy.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszne są
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !