Sposób przygotowania

Jajka wbić do miski i wymieszać z połową cukru oraz cukrem waniliowym. Następnie dodać maślankę. Wymieszać mąkę oraz proszek do pieczenia i stopniowo dodawać do masy. Ciasto wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem blachę. Wiórki kokosowe wymieszać z resztą cukru i rozprowadzić po cieście. Piec ok. 35 min. w temp. 180 stopni. Po upieczeniu i wyciągnięciu ciasta natychmiast polać roztopionym masłem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    kiedyś takie robiłam...jest pyszne:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ja też
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis, muszę go wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    też taki piekę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobne ,jest bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajne, spróbuję;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    robię podobne, jest pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię to ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !