Sposób przygotowania

• kaszę ugotować w osolonej wodzie,
• pieczarki pokroić w plastry,
• usmażyć na patelni, dodać kaszę i jeszcze chwilę smażyć,
• dodać 2 łyżki czosnkowego sosu chili, sól i pieprz,
• na koniec dodać posiekany szczypior (część zostawić do dekoracji), wymieszać,
• papier ryżowy moczyć w letniej wodzie,
• nakładać na każdy arkusz porcje kaszy i zawijać w pakunek,
• gotowe pakunki polać olejem sezamowym i posypać szczypiorkiem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawy pomysł na wykorzystanie papieru ryżowego :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !