Sposób przygotowania

Jajka zmiksować z cukrem na puszystą masę. Do masy dodawać stopniowo, delikatnie mieszając mąkę, masło, jogurt, proszek do pieczenia i sodę. Wymieszać dokładnie na gładką masę i dodać rabarbar. Ciasto przełożyć do wysmarowanej masłem i wysypanej bułką formy. Piec w piekarniku 50 minut w temperaturze 190 stopni C.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MARZA2

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne ciacho
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !