Sposób przygotowania

Cebulę drobno posiekać, zeszklić na maśle, jajka ugotować obrać przekroić na pół , następnie z jajek wyjmujemy żółtka, śledzia i ogórka drobno siekamy, dodajemy żółtka cebulę, śmietanę oraz majonez, i wszystko razem ucieramy, doprawiamy do smaku pieprzem, przygotowaną pastą napełniamy białka i dodatkowo posypujemy jajka posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    Extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !