Sposób przygotowania

Grzyby oczyścić, starannie umyć, dokładnie osączyć, odciąć trzony.
Jajka wybić na talerz, rozkłócić widelcem, przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Na patelni rozgrzać olej z masłem, wrzucić posiekaną cebulę, udusić.
Do cebuli dodać grzyby, podsmażyć kilka minut, wylać jajka, smażyć mieszając, aż się zetną, patelnie zestawić.
Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    kiedy będą takie grzybki pachnące
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    ja również robię często jajecznicę z grzybami (mam sporo zamrożonych) i jest pyszna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !