Sposób przygotowania

W rondlu gotujemy wodę,cukier i sok z cytryny. Przebrane maliny wkładamy do miski ,rozgniatamy i zalewamy roztworem. Odstawiamy na 12 godzin.Zagotowujemy i przecedzamy przez lnianą ściereczkę i mieszamy z alkoholem,Przelewamy do butelek i przechowujemy w ciemnym miejscu.Idealna na zimę

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Mniam- na mrozy akurat ( i na każda inną okazję )
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !