Sposób przygotowania

W malakserze mieszamy mąkę ,tymianek,masło sól i pieprz,dodajemy ser i śmietanę i jeszcze troszkę mieszamy.Z ciasta toczymy wałek owijamy go folią i wkładamy do lodówki na godzinę.Rozwijamy ciasto i kroimy go na cienkie plasterki i rozkładamy na blasze do pieczenia.Pieczemy aż zaczną się rumienić około 15 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetne :)
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    robię z nieco innych proporcji, ale uwielbiam wszelkie słone serowe ciasteczka, więc i te mi z pewnością posmakują :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !