Sposób przygotowania

Naczynie w którym będziemy robić prażonki smarujemy masłem roślinym. Obrane ziemniaki, marchewke i kiełbaske kroimy w zgrabną kostke, cebule w piórka, calosc mieszamy doprawiajac solą i pieprzem do smaku, na góre kładziemy łyzeczke masła, przykrywamy pokrywką lub owijamy folią aluminiową, pieczemy 40 minut w temp 180*

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ładnie wyglądają:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ja dodaję jeszcze sporo zielonej pietruszki, pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacja- kolorów moc...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne i proste

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !