Sposób przygotowania

Warzywa kroimy według uznania i wrzucamy na rozgrzaną oliwę- podsmażamy leciutko- dodajemy kaszę gryczaną- mieszamy.
Z kostek rosołowych i wody przygotowujemy bulion- zalewamy nim warzywa z kaszą, gotujemy tak długo aż kasz będzie miękka- stopniowo dolewamy bulion.
Na koniec dodajemy masło i przyprawy.
Całość posypujemy startym serem

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    z kaszy nie robiłam-muszę wypróbować
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Apetycznie wygląda:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Warto wypróbować przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    nie wiem czy bym to u nas zrobiła...nie lubimy kaszy gryczanej:) ale na zdjęciu wygląda pięknie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    ładnie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    lubie kaszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pięknie podane :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    choć nie przepadam za kaszą to to wygląda rewelacyjnie aż mam ochotę skosztować :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    uwielbiam kasże gryczaną-mniam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !