Sposób przygotowania

Oczyszczoną paprykę oraz umyte mięso pokroić na kawałki. Dodać do oliwy sos sojowy i wymieszać. Mięso i paprykę włożyć do marynaty.
Cebulę obrać i pokroić, cukinię umyć i pociąć na plastry, mięso odsączyć z marynaty. Nadziewać na szpatułki na przemian: mięso, cebulka, papryka, cukinia. Grillując polewać marynatą i posypać pieprzem i solą. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    pycha danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !