Sposób przygotowania

Porzeczki dobrze wypłukać, i wkładać do słoików na zmianę przesypując cukrem, do każdego słoika na wierzch dać po listku mięty i zamknąć szczelnie słoik po czym zagotować. Ułożyć na blacie do góry dnem i tak trzymać przez jeden dzień, później zanieść już można do spiżarki.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    zdrowy i pyszny
  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczny i zdrowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię sok z czarnej porzeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !