Składniki:
ciasto francuskie | |
ser ricotta | 20 dag. |
cukinie małe | 5 sztuk |
brokuły | |
marchewka | 3 sztuki |
por | 1/2 sztuki |
śmietana | 6 dag. |
masło | 1 łyżka |
jajko | 2 sztuki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
parmezan starty | 5 łyżek |
ciasto francuskie | |
ser ricotta | 20 dag. |
cukinie małe | 5 sztuk |
brokuły | |
marchewka | 3 sztuki |
por | 1/2 sztuki |
śmietana | 6 dag. |
masło | 1 łyżka |
jajko | 2 sztuki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
parmezan starty | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: