Sposób przygotowania

Cukinię myjemy, ścieramy na tarce o grubych oczkach, odciskamy z nadmiaru soku.
- Masę starannie mieszamy z fetą, oregano, papryką, jajkiem, mąką oraz solą i pieprzem.
- Na rozgrzanym oleju kształtujemy małe placuszki i smażymy na złotobrązowo.
Osączamy z tłuszczu układając placuszki na papierowym ręczniku. Podajemy z pokruszona fetą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    z fetą nie próbowałam, dobre połączenie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    musze wyprobować
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Uwielbiam cukinię każdej postaci:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    super
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !