Sposób przygotowania

Jagody przebieramy,opłukujemy i dobrze osączamy na sitku.Cukier mieszamy z cynamonem,posypujemy owoce.Jagody oprószamy mąką ziemniaczana.Układamy na krążkach ciasta kluskowego i gotujemy w osolonym wrzątku.Farsz ten pasuje również do ciasta drożdżowego.Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    uwielbiam pierogi z jagódkami :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    palce lizac
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    uwielbiam drożdżowe bułeczki z jagodami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !