Sposób przygotowania

Umyte awokado przekroić na połówki, wyjąć pestkę i wydrążyć część miąższu. Skropić awokado sokiem z cytryny. Czerwoną paprykę pokroić w kostkę, pomarańczę obrać i pokroić w kostkę, a plasterki szynki zwinąć w ruloniki. Składniki ułożyć na awokado po czym doprawić solą i pieprzem. Miąższ z awokado zmiksować z jogurtem, łyżeczką oliwy, solą pieprzem i cukrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    ciekawa :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    fajna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !