Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rosół po meksykańsku

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 800 gram
włoszczyzna 1 sztuki
koncentrat pomidorowy 100 g
masła 1 łyżka
natka pietruszki 1 opakowanie
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
gałka muszkatołowa 1 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: rosół po meksykańsku

umyć mięso zalać woda gotować pod koniec gotowania dodać włoszczyznę gotować aż warzywa będą miękkie na patelni na maśle podsmażyć koncentrat pomidorowy połończyć z przecedzonym rosołem i przyprawami przed podaniem posypać natka pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak