Sposób przygotowania

Drobno posiekaną cebulę usmażyć na maśle. Wątróbki oczyścić, przemleć w maszynce. Do wątróbki dodać cebulę, mąkę, jajko, szczypiorek, zioła prowansalskie, bułkę tartą, sól i pieprz do smaku. Dokładnie wymieszać. Łyżką nakładać porcje masy na rozgrzany tłuszcz i smażyć z obu stron na rumiano. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    brzmi ciekawie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł na wykorzystanie wątróbki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !