Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 1/2 szkl gorącej wody, przestudzić. Do naczynia wsypać jagody, rozgnieść, dodać mleko, cukier waniliowy, cukier puder, zmiksować. Pod koniec wlać tężejącą galaretkę i wymieszać. Wyłożyć do pucharków, wystudzić.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    latem, w sezonie jagodowym...czemu nie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis warty wypróbowania :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !