Sposób przygotowania

Gruszki obrać ze skórki a następnie przekroić na pół i wydrążyć gniazdka nasienne. Środek można skropić sokiem z cytryny a następnie posmarować masłem i posypać cukrem pudrem. Połówki gruszek położyć np. na grillu lub piekarniku aby cukier mógł się skrystalizować. Następnie na każdej połówce gruszki wyłożyć serek waniliowy. Płatki migdałowe podsmażyć na rumiano na suchej patelni pod koniec dodając miód. Tak przygotowanymi migdałami udekorować gruszki.

Komentarze

  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    ciekawy :)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Damian19

    wow :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    dobre
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi wspaniale smakować taka gruszka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !