Sposób przygotowania

• ryż ugotować z dodatkiem soli i kurkumy,
• mięso oddzielić od kości, pokroić w kostkę,
• mięso obsmażyć na patelni,
• dodać ryż, chwilę smażyć,
• dodać pokrojony seler naciowy, sos chili, sos sojowy, sok z limonki, przyprawić,
• chwilę podgrzewać mieszając,
• wyłożyć na talerze,
• kiełki umyć, osuszyć, wymieszać,
• posypać potrawkę,
• pomidorki pokroić w ćwiartki, ułożyć na kiełkach,
• posypać startym serem

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zdrowo i kolorowo u Ciebie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetna lubię takie kolorowe rzeczy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Wygląda smacznie i kolorowo :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !