Sposób przygotowania

Mięso umyć, natrzeć przyprawą, odłożyć na 2 godziny w chłodne miejsce. Następnie oprószyć mąką i zrumienić na rozgrzanej oliwie ze wszystkich stron. Przełożyć do rondla, podlać odrobiną wody i dusić pod przykryciem około 40 minut. Dodać śmietanę, wymieszać i przyprawić do smaku. Podawać z kaszą lub ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ummm ... pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajnie zrobione udka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie dania.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !