Sposób przygotowania

Makaron ugotować.
Na patelni rozmrozić szpinak, dodając kilka łyżeczek wody. W miseczce zmieszać jajko, śmietanę i żółty ser, doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Masę połączyć ze szpinakiem, zagotować i chwilę pomieszać. Dodać do makaronu.
Pożądany efekt uzyskamy, gdy makaron będzie jedynie lekko umoczony i obtoczony w sosie

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    musiał być smaczny :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nieżle
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nieżle
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !