Sposób przygotowania

Grzyby i cebulę pokroić w kostkę. Marchewkę oraz pietruszkę zetrzeć na tarce. Wszystko razem podsmażyć. Dodać białe wino i gotować aż wino odparuje o połowę. Zupę grzybową przygotować wg przepisu na opakowaniu i wlać do smażonych warzyw i grzybów. Wszystko gotować jeszcze ok. 20 min. Na koniec dodać śmietanę i doprawić majerankiem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Coś dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    oj zjadłoby się
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ja też lubię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    inne flaczki fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    brzmi interesująco :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Takich jeszcze nie robiłam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    coś pysznego;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię boczniaki, ale tak ich nigdy nie przygotowałam - u mnie zawsze robią za kotleta ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    coś innego, pewnie smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne sa takie oszukane flaczki
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    coś pysznego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !