Sposób przygotowania

Mąkę przesiewamy. Żółtka ucieramy, z cukrem na puch. Dodajemy mąkę, śmietanę i spirytus. Zagniatamy ciasto. Odstawiamy na godzinę. Ciasto cienko rozwałkowujemy. Wycinamy prostokąty. Nacinamy środek i przewijamy środek prostokąta. Smażymy z obu stron. Osączamy posypujemy cukrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    szybkie te faworki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Niby zwykły,niby prosty ,a jednak pyszny .
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !