Sposób przygotowania

Masą z roztartego czosnku, soli, pieprzu natrzeć rybę.
Rybę włożyć do wysmarowanego żaroodpornego naczynia lub brytfanny i piec 10 minut w piekarniku.
Dokładnie wymieszać składniki sosu.
Po 10 minutach pieczenia polać rybę 1/3 sosu i piec dalej 25-30 minut. Polewając sosem wytworzonym podczas pieczenia. Ostrożnie obrócić rybę na drugą stronę.
Podgrzać resztę sosu
Wyłożyć rybę na półmisek i polać sosem
Podawać z ryżem i zieloną sałatą.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię pieczoną rybę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !