Sposób przygotowania

Szpinak rozmrażamy na głebokiej patelni; dodajemy masło oraz 4 ząbki czosnku przeciśnietę przez praskę a także 3-4 ząbki czosnku w całości. Dusimy. Na koniec dodajemy pokruszony ser pleśniowy, mieszamy i doprawiamy do smaku.
Taki szpinaczek nadaje się jako nadzienie do cannelloni, lasagne czy makaronu albo...do zjedzenia łyżką z patelni :D mniam!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    eee,tam...zielone, zdrowe i smaczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    teztaki robie, ale masz super nazwe na niego:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aida

    dzięki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !