Składniki:
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
olej z pestek winogron | 3 łyżki |
czosnek ząbki | 3 |
mięso wieprzowe bez kości | 60 dag |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
olej z pestek winogron | 3 łyżki |
czosnek ząbki | 3 |
mięso wieprzowe bez kości | 60 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: